vrijdag 20 december 2019

We versieren de kerstboom


Eindelijk! Annelies bracht op maandag de kerstboom mee naar de klas. We versierden de boom. Marie knipte kerstballen uit papier en karton. De kerstboom werd prachtig! Ondertussen zongen en dansten we mee met vrolijke kerstliedjes.

We bedachten hoe we het kerstfeestje van vrijdag zouden vieren. 'Met ijsjes misschien?', zeiden we. En dat vonden we allemaal een goed idee. We werkten nog volop verder aan onze nieuwjaarsbrieven en in de namiddag was het tijd voor het winteratelier. We sloten de dag af met een lekker drankje en een gezond hapje. Mmm... Dat heeft ons gesmaakt.





















Op dinsdag was het tijd voor poppenkast en Tobin bracht kaplablokken mee naar de klas. Samen met Divano, Annelore en Marie bouwde hij een toren. 'Kunnen we een toren bouwen zo hoog als onze kerstboom?', vroegen we ons op woensdag af. We gingen aan de slag...

Op het einde van deze dag kwam Eline, de mama van Tobin, langs met Joline. Wat is Tobin fier op zijn zusje!

Op donderdag legden we de laatste hand aan onze nieuwjaarsbrieven en trokken we met Lana naar de winkel. Daar gingen we ijsjes en appelsap kopen voor het kerstfeestje van morgen. We leerden een nieuwe techniek met zijdepapier en knutselden zo kerstbomen in de sneeuw.

 
 
Limoentjes Soha en Sumaya, twee oude Banaantjes, kwamen in de namiddag langs om hun geschreven teksten voor te lezen. Over wespen, bijen en vissen. Ze kregen een groot applaus van de Banaantjes.



 




Op vrijdag vierden we feest. Gezellig samen naar een film kijken, ijsjes smullen en appelsap drinken. Wat hebben we genoten.

Prettige feestdagen en een fijne vakantie!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten